Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Tillift roterend , Liften XXL , Tilliften , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u hier
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Tilliften » Liften XXL » Tillift roterend


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Tenor

Productnaam: Tillift roterend
Productgroep: Liften XXL
Fabrikant/importeur: Arjo Huntleigh
Belastbaarheid:  320.00   Kg.
 Arjo Huntleigh Website
 Andere Hulpmiddelen
Omschrijving

Meer comfort voor grotere cliënten
Het tillen van zwaarlijvige cliënten in zorginstellingen wordt een steeds groter probleem. De Tenor is een mobiele tillift die speciaal ontworpen is om deze groep cliënten te tillen en te verplaatsen. De lichte aluminiumconstructie heeft een veilig tilvermogen van 320 kg.

In het ontwerp van de Tenor is voorzien in extra ruimte voor grotere cliënten. De ver uit elkaar geplaatste schouderbevestigingspunten op het 4-punts plat tiljuk en de grotere tilarmlengte zorgen dat cliënten comfortabel kunnen worden verplaatst en zelfs 360° kunnen worden gedraaid als dat nodig is voor plaatsing op bed of stoel.

Passieve tillift voor obese cliënten
In combinatie met een optimaal tilbandsysteem biedt de Tenor een geïntegreerde oplossing om cliënten op een veilige en waardige manier te verplaatsen, afgestemd op de individuele behoeften van de obese cliënt.

Belangrijkste kenmerken

De Tenor is ontworpen in samenwerking met cliënten en zorgverleners om te voldoen aan de eisen die in de zorg van obese cliënten worden gesteld op het gebied van veiligheid en comfort.
Heeft zowel voor zorgverleners als cliënten een uiterst betrouwbare capaciteit. Tilvermogen van deze lichte aluminium constructie is 320 kg. Elke Tenor is vóór levering getest op het tillen van gewichten boven het maximum toegestane veilige tilvermogen.
De nieuwe tilbandserie voor obese cliënten biedt optimale ondersteuning voor cliënten met verschillende omvang.  De tilbanden bevestigd u aan een nieuw 4-punts plat tiljuk dat speciaal is ontworpen om obese cliënten optimaal comfort te bieden.
Gemakkelijker en veiliger werken
Zorgverleners moeten in de zorg aan obese cliënten veilig en ergonomisch kunnen werken met hulpmiddelen en over optimale werkmethoden kunnen beschikken. Zorgverleners die met andere ARJO tilliften werken, zullen veel herkennen in de Tenor: gemakkelijk te bevestigen tilbanden, eenvoudige afstandsbediening en ergonomisch verantwoorde werkmethoden. Alle typen tilbanden voor obese cliënten zijn kleurgecodeerd om het juiste type/de juiste maat gemakkelijk te kunnen kiezen.

Efficiënter
De Tenor is een uiterst efficiënte oplossing voor het verplaatsen en positioneren van obese cliënten. De schouderbevestigingspunten met ruime tussenruimte op het 4-punts platte tiljuk en de extra mastlengte zorgen dat cliënten met optimaal comfort kunnen worden verplaatst en zo nog 360° kunnen worden gedraaid voor positionering op bed, in stoel of rolstoel  Één van de belangrijkste voordelen van de Tenor is de verrijdbaarheid – het systeem is gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste locatie.

Meest bekeken producten in de categorie: Liften XXL
Diana tillift Plus
Diana tillift Plus
Lexa Plus
Lexa Plus
Tenor
Tenor
Bas Plus Stalift
Bas Plus Stalift
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie