Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Sara Stedy transferhulp , Transferhulp , Transferhulpen , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Transferhulpen » Transferhulp » Sara Stedy transferhulp


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Sara Stedy

Productnaam: Sara Stedy transferhulp
Productgroep: Transferhulp
Fabrikant/importeur: Arjo Huntleigh
Belastbaarheid:  185.00   Kg.
 Arjo Huntleigh Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

Sara Stedy™ is een mobiliteit bevorderend hulpmiddel dat meer mobiele cliënten en bewoners aanmoedigt om onafhankelijk op te staan.Met een grotere interne breedte, een nieuwe zitvlakvorm en een maximale belasting van 182 kg voldoet de Sara Stedy™ ook aan de ondersteuningsbehoeften van zwaarlijvige cliënten. Verbeterde eigenschappen zoals een naar de zijkant wegdraaibaar gescheiden zitvlak en mechanische potenspreiding zorgen voor een verbeterd comfort en betere ondersteuning, en maken de handelingen eenvoudiger voor de zorgverleners.
 
De Sara Stedy™ moedigt cliënten aan om mee te helpen tijdens transfers, waardoor bloedcirculatie, ademhaling, spijsvertering en spiertonus verbeterd worden. Bij het toilet wordt de cliënt aangemoedigd om rechtop te staan, met ondersteuning van de Sara Stedy™. De onafhankelijkheid en waardigheid van de cliënt wordt actief bevorderd. Indien nodig kan de zorgverlener op een eenvoudige en veilige manier helpen bij het op orde brengen van de kleding.
 Het verbeterde opstahulpmiddel wordt gebruikt in een breed spectrum van zorgsituaties in instellingen voor bejaardenzorg en gezondheidszorg omdat het:
 •voor meer mobiele cliënten een geschikter en waardiger alternatief is voor een rolstoel.
•waardigheid en onafhankelijkheid bevordert, aangezien optimale deelname aan activiteiten mogelijk is
•goed en geruststellend oogcontact mogelijk maakt tussen de cliënt en de zorgverlener, in tegenstelling tot een rolstoel
•gebruikt kan worden voor verplaatsingen naar het toilet en de wastafel en andere dagelijkse handelingen kan ondersteunen.

Specificaties

  • Belastbaarheid: 185 kg
Video

Reviews lezen en schrijven

van A cvapatient, dinsdag 31 juli 2012
http://cvapatient.wordpress.com/2012/07/11/bea/ Zie mijn blog - dit apparaat heeft mijn herstel enorm bevorderd. Ik heb van precies deze uitvoering gebruik mogen maken en hij is heel makkelijk in het gebruik voor zowel de verpleegkundige als patient. Zie wat het voor mij betekent heeft in mijn blog (link hierboven)
...    Read Full Review
Meest bekeken producten in de categorie: Transferhulp
Betty bedhulp
Betty bedhulp
Bea transferhulp
Bea transferhulp
Mobi op-stahulp
Mobi op-stahulp
Rota Stand transferhulp
Rota Stand transferhulp
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie