Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Sta lift Obesitas , Sta-liften , Tilliften , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u hier
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Tilliften » Sta-liften » Sta lift Obesitas


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Sara 3000

Productnaam: Sta lift Obesitas
Productgroep: Sta-liften
Fabrikant/importeur: Arjo Huntleigh
Belastbaarheid:  200.00   Kg.
 Arjo Huntleigh Website
 Andere Hulpmiddelen
Omschrijving

Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen
De Sara 3000 biedt met zijn uitgebreide mogelijkheden een uiterst kosteneffectieve oplossing, die niet alleen de kwaliteit van de cliëntenzorg verhoogt, maar ook de veiligheid van de zorgverlener. Door het ergonomische ontwerp en de mogelijkheden van de Sara 3000 voor het opstaan en tillen kan één zorgverlener optimale zorg verlenen bij de dagelijkse verzorging van cliënten, zoals het verplaatsen van cliënten en hulp bij toiletbezoek.


Belangrijkste kenmerken:

Optimale ergonomische werkomstandigheden voor de zorgverlener.
Bevordert het behoud van mobiliteit en ondersteunt de cliënt bij staoefeningen.
Anatomisch ontwerp biedt de cliënt optimaal comfort.
Veilige werkbelasting 200 kg.
Grote duwbeugels bieden cliënten de mogelijkheid zich beter vast te houden, zodat ze zich tijdens tilhandelingen meer op hun gemak en veiliger voelen.
Bevordert de mobiliteit
Met de Sara 3000 wordt de mobiliteit bij dagelijkse transfers gestimuleerd. Tevens biedt de lift ondersteuning bij staoefeningen.

Gemakkelijker en veiliger werken
De zorgverlener kan bij transfers en toiletbezoek hulp verlenen zonder de risico´s van fysieke overbelasting en letsel die verbonden zijn aan handmatig tillen.

Betere zorg, optimale efficiency
De Sara 3000 kan door één zorgverlener bedient worden.  Biedt optimale efficiency bij anders arbeidsintensieve handelingen. De uitstekende prijs-prestatieverhouding zorgt dat hoge kwaliteit zorg voor iedereen betaalbaar is.

Specificaties

  • Belastbaarheid: 200 kg
Mogelijke alternatieven voor dit product
Oxford Elevate
Oxford Elevate
Meest bekeken producten in de categorie: Sta-liften
Bas Stalift
Bas Stalift
Sara Plus
Sara Plus
James
James
Sara 3000
Sara 3000
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie