Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Quickie Helium , Aktief vastframe , Aktief , Handbewogen , Rolstoelen , PGBgids - Hulpmiddelengids
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Rolstoelen » Handbewogen » Aktief » Aktief vastframe » Quickie Helium


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Quickie Helium

Productnaam: Quickie Helium
Productgroep: Aktief vastframe
Fabrikant/importeur: Sunrise Medical
Belastbaarheid:  120.00   Kg.
Sunrise Medical
 Sunrise Medical Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

De nieuwe Argon van Quickie: Helium… 6.5kg!

De Helium omvat het nieuwste op het gebied van fiets- en autorace technologieën, gericht op het volgende decennium. Dankzij nieuw verworven kennis en inzichten rondom de bewerking van ultralicht, gevormd en gehard aluminium kan Quickie de meest waanzinnig lichte mobiliteitsoplossing bieden.

Dankzij het innovatieve bewerkingsproces is het niet langer nodig om een compromis te sluiten tussen instelbaarheid en constructiestijfheid. Met de Quickie Helium is het beste uit twee werelden samengevoegd!

Waanzinnig licht van gewicht, instelbaarheid in combinatie met een superieure constructiestijfheid, uitgebalanceerde en uitgekiende handgrepen ter ondersteuning bij het tillen, de kleinst mogelijke rolstoelbreedte, een sprekend design in combinatie met een ruim assortiment aan opties. De Helium is er klaar voor, u ook?

Video

video
Reviews lezen en schrijven

van Yobo bos, woensdag 16 mei 2012
Ik vind de stoel helemaal geweldig, heb deze nu 1,5 jaar in mijn bezit. Het verhaal van de schotjes is ook zo, vandaar dat ik bij het bestellen al koos voor de normaale schotjes en het inklappen van de stoel ging prima. Bovendien kost de stoel met de luxe tussenschotten nog meer. WIj hadden dit meteen al opgemerkt bij de proef stoel dat deze schotten echt niet werkten. De stoel is super licht en heel wendbaar. Ik had hiervoor een aluminium stoel maar deze was heel zwaar in vergelijk met deze en ook lang niet zo wendbaar. Wat essenitieel is is het afmeten en vooral ook het instellen. Het instellen door Hartingbank was slecht, ze wisten niet eens hoe het moest en dachten met vijf minuten weer weg te zijn. Mijn man heeft er een middag aan besteed. De stoel is heel precies in te stellen met makkelijke middelen. Ik heb een Ik zou zeggen echt een aanrader! Ik heb samen met deze stoel een J lite en J3 rugleuning omdat zitten een groot probelem is door pijn. Alles is betaald door gemeente
...    Read Full Review
van Maayke P, woensdag 29 februari 2012
Ook ik moet een negatief review schrijven over deze stoel. Ook mij leek het een fijne stoel in verband met het gewicht. Maar al direct bleek dat de stoel me niet paste. Ik heb bijvoorbeeld het probleem dat de zij schotjes doorbuigen met als gevolg dat de stoel aan loopt. Ik heb ook erg veel problemen met het opklappen van de rug. De pinnetjes blijven steken en dan kan je de rug met geen mogelijkheid inklappen. Nu heb ik een manier gevonden door elke keer aan die pinnetjes te draaien. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ze zijn al zeker een keer of 3 bij me geweest om de stoel aan te passen en te verbeteren. Maar ik voel me gehandicapter dan ik ben. Ik had hiervoor een Kuschall K4. En met dank aan mijn gemeente is er na een paar maanden besloten dat dit niet langer zo kan. En is er vandaag opnieuw een K4 aangemeten. Dan maar 4 kilo zwaarder! Het is toch wel een log en lomp ding. Maar goed, er zullen vast mensen zijn die er wel goed mee overweg kunnen. Waarschijnlijk mensen die niet al te grote lichamelijke "problemen" hebben.
...    Read Full Review
van sylvia vermeij, woensdag 19 januari 2011
Helaas moet ik een negatief oordeel geven. Hij is inderdaad licht en wendbaar. Maar veel problemen met voorwiel die afbrak na een week, veel speling als je hem echt zelfstandig als adl stoel gebruikt. Handbike kan er niet op want dan trekt het frame krom. Dit allemaal binnen 4 maanden tijd. Ik had hem na advies genomen voor adl en rolstoeldansen. Na enige gesprekken en ervaringen blijkt dat het materiaal te slap is. Wellicht als hij als boxframe was uitgevoerd dat het anders is. Heb nu een boxframe van een ander merk die incl. wielen 7 kilo weegt en formidabel is met dansen adl en handbike.
...    Read Full Review
Meest bekeken producten in de categorie: Aktief vastframe
Quickie Argon
Quickie Argon
Quickie Helium
Quickie Helium
Activator
Activator
Blizzard
Blizzard
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie