Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
AD matras , Matrassen , Bedden , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u hier
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Bedden » Matrassen » AD matras


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Thevo Active

Productnaam: AD matras
Productgroep: Matrassen
Fabrikant/importeur: Pestman import
Belastbaarheid:  135.00   Kg.
Pestman import
 Pestman import Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

Bewezen effectief bij decubitus tot en met graad III (Thevo-Adapt) en graad IV (Thevo-Activ) volgens Braden.

Uitstekende drukverdeling zonder drukpieken.

Verbeterd het genezingsproces door stimulering van de mobiliteit van de patiënt.

Somatische en vestibulaire stimulatie verbeteren de zintuiglijke waarnemingen.

Afname van de oppervlaktedruk door de unieke combinatie van het onderleg-systeem met het daarbij behorende matras.

Uitgebalanceerde verdeling van de horizontale en verticale oppervlaktedruk

Door het uitgekiende stelsel van circulatie sleuven in het matras en de open constructie van het Thevo-systeem, heeft de patiënt de beschikking over een optimal warmte en vocht regulerend systeem.

De MiS®, Micro-Stimulatie-Systemen, Thevo-Adapt en Thevo-Activ zijn zeer geschikt voor de behandeling van decubitus tot en met graad III en IV volgens Braden.

Fysiologische bloed-toevoer in het weefsel wordt gegarandeerd, zodat de ontwikkeling van pijnlijke doorligwonden wordt voorkomen maar ook dat de basis wordt gelegd voor het genezingsproces van deze wonden.

Het actieve principe van het MiS®, Micro-Stimulatie-Systeem zorgt, door zijn speciale constructie, voor een permanente wisselwerking tussen patiënt en systeem. Deze wisselwerking is belangrijk voor de lichamelijke waarnemingen en het behoud van het lichaamsgevoel van de patiënt. Door op deze manier de patiënt te stimuleren wordt een positieve basis gecreëerd, voor de patiënt, om te mobiliseren. Door het unieke principe van het Thevo-systeem heeft de patiënt ten aller tijden de beschikking over een uitgekiend ligsysteem. De warmte- en vochtregulering van de Thevo-Adapt en de Thevo-Activ zijn uniek in zijn soort, wat positief bijdraagt aan het ligcomfort en het genezingsproces.

 

Meest bekeken producten in de categorie: Matrassen
Luchtwisselmatras
Luchtwisselmatras
Academy Matras
Academy Matras
Thevo Auto Active
Thevo Auto Active
Thevo Active
Thevo Active
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie