Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
SiiS therapiestoel , Therapiestoelen , Therapie , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Therapie » Therapiestoelen » SiiS therapiestoel


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

SiiS therapiestoel

Productnaam: SiiS therapiestoel
Productgroep: Therapiestoelen
Fabrikant/importeur: Pestman import
Pestman import
 Pestman import Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

SiiS Therapiestoel :

De SiiS Therapiestoel is bedoeld voor mensen die beperkt zijn in hun sensorische of motorieke vaardigheden en daarom extra aandacht moeten besteden aan hun zithouding.
Immers, een verkeerde zithouding kan leiden tot toename van reeds aanwezige klachten, of zelfs nieuwe klachten doen ontstaan. Denk hierbij aan vermoeidheid, kramp, verhoogde spasticiteit etc. Dit kan vervolgens een verminderde concentratie tot gevolg hebben.
In situaties waarbij een kind langdurig moet zitten – bijvoorbeeld in de schoolbanken – is een actieve en stabiele zithouding van groot belang.
De SiiS – Seat with Integrated Impulse Sensors – is ontworpen om een ergonomisch verantwoorde zithouding mogelijk te maken. Dit gebeurt door middel van stimulatie van specifieke drukpunten in de rug in combinatie met een speciaal vormgegeven zitting.
De zitting van de SiiS maakt een stabiele zithouding mogelijk. Het brede zitblok zorgt voor abductie van de benen, zodat de voeten stevig bodemcontact kunnen maken. De speciale ergonomische vorm stimuleert een voorwaartse houding van de armen en een licht hellende stand van het bekken. Dit bevordert een rechte positie van de ruggengraat.
De rode, bolvormige impulssensoren geven een perceptie van de zithouding. Als een soort navigators sturen ze de rugpositie naar het midden en tegelijkertijd bevorderen ze het strekken van het lichaam.
De zitting is in hoogte verstelbaar, de rugsteun voor de bekkenkam en de impulssensoren zijn zowel in hoogte als ook in diepte instelbaar. Hiermee kan de SiiS in elke individuele behoefte voorzien.

Meest bekeken producten in de categorie: Therapiestoelen
SiiS therapiestoel
SiiS therapiestoel
Thevo therapiestoel
Thevo therapiestoel
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie