Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Carendo , Hoog-Laag-Kantel , Douchestoelen , Douche , Sanitair , PGBgids - Hulpmiddelengids -
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Sanitair » Douche » Douchestoelen » Hoog-Laag-Kantel » Carendo


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorien
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Carendo hoog laag kanteldouchestoel

Productnaam: Carendo
Productgroep: Hoog-Laag-Kantel
Fabrikant/importeur: Arjo Huntleigh
Belastbaarheid:  136.00   Kg.
 Arjo Huntleigh Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

Veelzijdige, uiterst ergonomische in hoogte verstelbare douchetoiletstoel
De Carendo is ontwikkeld als reactie op de toenemende trend van douchen in zorginstellingen, omdat de traditionele verzorgingsmethoden oncomfortabel zijn voor de cliënt en fysieke belasting veroorzaken bij de zorgverlener. 

De Carendo met zijn innovatieve, ergonomische ontwerp is uiterst veelzijdig en verhoogt ook de kwaliteit van de zorg bij haarverzorging, voetverzorging, toiletbezoek, aan- en uitkleden en het verwisselen van incontinentiemateriaal.

Belangrijkste kenmerken

  • De unieke zorgfunctie (Care Raiser functie) brengt het onderlichaam van de cliënt omhoog, zodat de zorgverlener gemakkelijk toegang heeft voor delicate verzorgingstaken. 
  • Met de afstandsbediening heeft de zorgverlener volledige controle over alle elektrische functies – omhoog en omlaag brengen, in liggende positie brengen en het bedienen van de zorgfunctie. 
  • De hoge rugsteun en de stevige armleuningen bieden de cliënt optimale ondersteuning en veiligheid.
  • De liggende positie biedt de zorgverlener volledig toegang tot de meeste lichaamsdelen en is zeer comfortabel voor de cliënt.

Bevordert de kwaliteit van zorg en de mobiliteit 
De Carendo verbetert de kwaliteit van zorg door douchen met hulp en andere verzorgingstaken niet alleen veiliger en comfortabeler te maken, maar ook de waardigheid van de cliënt te waarborgen.

Gemakkelijker en veiliger werken
Het ergonomische ontwerp, de elektrisch bedienbare functies en de zorgfunctie zorgen ervoor dat douchen en andere dagelijkse verzorgingstaken zonder fysieke belasting worden uitgevoerd, zodat de zorgverlener op een veilige, ergonomisch verantwoorde manier kan werken.

Betere zorg, optimale efficiency
De Carendo verhoogt de efficiency van de zorg, doordat één enkele zorgverlener de hele doucheprocedure kan uitvoeren, evenals een groot aantal verschillende, dagelijkse verzorgingstaken.  Het hoge niveau van ondersteuning dat de Carendo biedt, resulteert in gestroomlijnde procedures, wat vergeleken met traditionele methoden aanzienlijke tijdsbesparingen oplevert.

Specificaties

  • Belastbaarheid: 136 kg
  • Breedte 64 cm
  • Gewicht 64 Kg
  • Zithoogte 47 - 95 cm
Reviews lezen en schrijven

van bjewpsjup bjewpsjup, donderdag 29 november 2012
uo4GM1 _a href="http://etpymeshbjwg.com/"_etpymeshbjwg_/a_, [url=http://lhoadymdehue.com/]lhoadymdehue[/url], [link=http://yjdjoiszaufs.com/]yjdjoiszaufs[/link], http://iyhqfhdphjrb.com/
...    Read Full Review
van vlyjcjbqlge vlyjcjbqlge, donderdag 15 november 2012
yisIj8 _a href="http://nehsmqjadris.com/"_nehsmqjadris_/a_, [url=http://wculukpymbbi.com/]wculukpymbbi[/url], [link=http://wkjqigymmmfj.com/]wkjqigymmmfj[/link], http://chbcliaukggr.com/
...    Read Full Review
Meest bekeken producten in de categorie: Hoog-Laag-Kantel
Carendo hoog laag kanteldouchestoel
Carendo hoog laag kanteldouchestoel
Reflex Douchestoel
Reflex Douchestoel
Xena
Xena
Toba douchestoel
Toba douchestoel
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie