Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Sharky kameronderstel , Zitkuipen , Kinderen , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Kinderen » Zitkuipen » Sharky kameronderstel


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Sharkey

Productnaam: Sharky kameronderstel
Productgroep: Zitkuipen
Fabrikant/importeur: Atlas
 Atlas Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

SHARKY

De Delfi en Sharky zijn verstelbare zitunits voor kinderen die veel steun nodig hebben en zijn verkrijgbaar in drie maten. Dankzij de vele instelmogelijkheden biedt de zitunit een goede ondersteuning bij het zitten.

De Delfi is geschikt voor kinderen van circa 8 maanden tot 10 jaar. De Sharky is de grotere versie van de Delfi en geschikt voor kinderen vanaf 170 cm.

Instelmogelijkheden
De abductiezit in combinatie met een drempelzitting geeft de mogelijkheid om het bekken optimaal te positioneren. Daarnaast kan een beenlengteverschil tot 5 cm worden opgevangen. De hoogteverstelling van de rugleuning maakt een perfecte zijdelingse ondersteuning mogelijk. De zitunit is in te zetten bij kinderen die maximale zitondersteuning nodig hebben en kan hierdoor een goed alternatief zijn voor een zitorthese.

Verende zithoek
De zithoek van de Delfi is in te stellen van 5° positief (naar voren) tot 30° negatief (naar achteren). De zitunit is leverbaar met een vaste rugleuning of met een verende rugleuning welke enige beweging van het kind toelaat.

Modulair systeem
De Delfi wordt modulair opgebouwd waardoor het mogelijk is de stoel aan individuele behoeften aan te passen. De zitunit is voorzien van losse, uitwasbare inlays die middels drukkers vastgezet worden.

Opties
- Gedeelde of doorlopende voetplaat
- Kuitplaat
- Diverse bekken- en rompfixaties (o.a. Stealth)
- Diverse hoofdsteunen (o.a. Stealth)
- Kunststof werkblad
- Speelboog
- De zitunit is op verschillende binnen- en buitenonderstellen te bouwen

Meest bekeken producten in de categorie: Zitkuipen
X Panda
X Panda
Panda Colour
Panda Colour
Delphi kuip
Delphi kuip
Sharkey
Sharkey
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie