Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
XL Handbewogen , XL rolstoelen , Rolstoelen , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Rolstoelen » XL rolstoelen » XL Handbewogen »


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

XXL Rolstoel Ecplise

XXL Rolstoel Ecplise Productgroep: XL Handbewogen
Fabrikant/importeur: Preston Ability
Preston Ability
 Preston Ability Website
 Andere Hulpmiddelen
Omschrijving

Deze rolstoel is door zijn constructie en instelbaarheid mogelijkheden bijzonder geschikt voor de Obese gebruiker. De harde, massieve banden maken het rijden en sturen gemakkelijk en vrijwel moeiteloos.

 

De rolstoel Eclipse is instelbaar in; zitdiepte, zithoogte, zit/vloer hoek en zit/rug hoek. Hierdoor is hij breed inzetbaar voor een groot aant al gebruikers. Door deze diverse instellingen heeft de gebruiker de mogelijkheid om – afhankelijk van de mogelijkheden van de gebruiker - actief gebruik te maken van de rolstoel door deze zelfstandig voort te trippelen, er zelfstandig in/uit te stappen en er eveneens, binnen de mogelijkheden van de gebruiker, zelfstandig mee te rijden.

In aanvulling op de reguliere Eclipse rolstoel kan deze TILT uitvoering eveneens tot 30graden in kantelverstelling worden gezet om nog meer individuele ondersteuning te bieden. De kracht om de Tilt functie in te stellen is instelbaar, waardoor deze onafhankelijk van gebruikersgewicht eenvoudig in Tilt-positie kan worden gesteld. De Tilt uitvoering is leverbaar tot een gebruikersgewicht van 270kg.

De rugleuning is zo ontworpen dat mensen met overtollig weefsel of sacraal niveau optimaal door de lumbaal worden ondersteund. Een kenmerk van de Eclipse dat door vrijwel geen enkele andere stoel wordt ingevuld.

De voorwielen staan voor het zitoppervlak om voorover hellen van de stoel te voorkomen, wat met name voor Obese gebruikers van belang is doordat het merendeel van hun lichaamsgewicht voor hun zit. De anti kiep-tip maakt het mogelijk om in en uit de rolstoel te stappen zonder dat deze omkiept.

Specificaties

  • Belastbaarheid: 270-450 kg
  • Breedte zitting + 18 cm
  • Gewicht 27 Kg
  • Zitbreedte 50-112 cm
  • Zitdiepte 41-56 cm
  • Zithoogte 36-51 cm
Meest bekeken producten in de categorie: XL Handbewogen
Excel G4 Modulair
Excel G4 Modulair
Action 4 Heavy Duty XXL
Action 4 Heavy Duty XXL
Sopur easy 200
Sopur easy 200
Quickie M6
Quickie M6
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie