Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Accessoires rolstoel , Rolstoelen , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u hier
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Rolstoelen » Accessoires rolstoel »


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieλn
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

iARM – intelligente Arm Robot Manipulator

iARM – intelligente Arm Robot Manipulator Productgroep: Accessoires rolstoel
Fabrikant/importeur: Assistive Innovations
 Assistive Innovations Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

 

De iARM – intelligente Arm Robot Manipulator

De iARM, of intelligente Arm Robot Manipulator, is bedoeld voor mensen met een verminderde of geen spierfunctie, als gevolgd van bijvoorbeeld een spierziekte (waaronder MS, ALS, Duchenne of SMA), een dwarslaesie of spasticiteit. Deze persoonlijke assistent laat u ontdekken welke mogelijkheden u nog heeft en welke activiteiten u weer zelfstandig kunt uitvoeren. De iARM bestaat uit een vrij beweegbare ‘arm’ (met een bereik van 90 centimeter) en ‘hand’. De hand is voorzien van rubberen nopjes voor extra grip bij het vastpakken van voorwerpen. U kunt verschillende alledaagse verrichtingen uitvoeren met de iARM, waaronder eten en drinken, de hond uitlaten, tandenpoetsen, krabben en tal van andere activiteiten. De iARM vergroot niet alleen uw onafhankelijkheid, maar heeft ook positieve invloed op uw zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en biedt u een stuk privacy.

 Eenvoudige montage

De iARM kan eenvoudig en op verschillende manieren worden gemonteerd aan uw rolstoel en is zowel links- als rechtshandig beschikbaar. De robotarm kan op de elektrische voeding van de rolstoel worden aangesloten, dus er is geen extra batterij of accu nodig. Wanneer u de iARM voor langere tijd niet gebruikt, kunt u hem invouwen naast de rolstoel en eventueel afkoppelen.

Bedieningsmogelijkheden

De besturing van de iARM kan helemaal worden aangepast aan uw wensen en mogelijkheden. Een éénknopsbesturing, een (aparte) joystick, een toetsenbord of het inzetten van uw Android smartphone behoren tot de keuzes. Desgewenst kan ook de joystick van de rolstoel worden gebruikt. Bij de Androidbesturing maakt u gebruik van de gratis iMove app en bedient u de iARM met het trackpad van de telefoon.

 

De software voor de besturing is heel gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig de robotarm leert gebruiken. Er zit onder andere een speciaal eet- en drinkmenu in, waardoor u met minimale handelingen efficiënt uw doel kunt bereiken.

Aanvraag

De iARM wordt meestal door een zorgverzekeraar vergoed. 

 

Video

Meest bekeken producten in de categorie: Accessoires rolstoel
Spaakschermen
Spaakschermen
Connect Kid
Connect Kid
Hockeybeugel
Hockeybeugel
Co-pilot
Co-pilot
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie