Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Kelvin zitelement , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u hier
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Kelvin zitelement


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Kelvin zitelement

Productnaam: Kelvin zitelement
Productgroep: DynamischDownload brochure in PDF
Omschrijving

Modulair opgebouwd zitsysteem
De Kelvin Comfort is een modulair zitelement met een dynamisch karakter. Een stabiel frame is voorzien van een geheel vrijhangende hoes, die zich aanpast naar de basiscontouren van het lichaam. De hoes is opgebouwd met afritsbare kussens en voorzien van een korrellatex vulling. Doordat de korrels vrij kunnen bewegen en de latex zacht en veerkrachtig is, ontstaat een dynamisch geheel waarbij altijd een comfortabele zithouding wordt verkregen ondanks de vele houdingsveranderingen.

Dynamische ondersteuning
De Kelvin Comfort is een modulair zitelement waarmee een individuele benadering van de zitproblematiek mogelijk is. Kenmerkend voor deze doelgroep zijn de functionele beperkingen en de vergroeiingen door uiteenlopende (neurologische) ziektebeelden. Door de vorm en de vulgraad van de kussens aan te passen, kan een individuele vorm gecreëerd worden, waardoor een adequate ondersteuning ontstaat. Het dynamische karakter geeft de gebruiker een gecontroleerde bewegingsvrijheid. De Kelvin Comfort biedt in combinatie met het Canto Nxt kantelonderstel deze doelgroep maximale ondersteuning tijdens een ontspannen en comfortabele zit.

Minimale drukbelasting
Naast de afritsbare kussens bestaat ook het Comfort zitkussen uit een combinatie van twee verschillende materialen; een duurzaam en drukverdelend schuim en een 100% latex vulling. Naast een goede drukverdeling is het kussen veerkrachtig waardoor kleine houdingsveranderingen direct worden opgevangen. Het Comfort zitkussen is tevens verkrijgbaar met een abductieheuvel.

Variëren van zithouding
Het Kelvin Comfort zitelement is voorzien van een aantal verstelpunten waardoor de vorm van de zitondersteuning optimaal aansluit bij de gebruiker. In combinatie met de kantelrolstoel Canto Nxt wordt het mogelijk de zithouding naar behoefte te variëren. Vooral belangrijk bij gebruikers die onvoldoende 'verzetprikkel' hebben. Juist de regelmatige variatie van zithoudingen levert niet alleen meer zitcomfort op, maar ook een beter functioneren in het dagelijks leven.

Comfort hoes
Als er behoefte bestaat aan extra comfort, dan kunt u kiezen voor een Comfort hoes. Deze hoes is gemaakt van Dacron, een materiaal dat de aansluiting tussen het zitelement en de gebruiker optimaliseert. De badstof toplaag van deze hoes bestaat hoofdzakelijk uit katoen en kent een gunstige vocht- en warmteregulatie.

Voor ieder wat wils
Afhankelijk van de functionele beperkingen die de gebruiker heeft, kan gekozen worden uit vier verschillende typen beenondersteuning. Alle typen kunnen naar gelang de ontwikkeling van het ziektebeeld eenvoudig uitgewisseld worden. Het zitelement kan eveneens worden voorzien van verschillende arm- en hoofdsteunen. Kortom, voor ieder wat wils!

Nieuw: De Kelvin* is in combinatie met de Canto NXT positief getest als veilig vervoerbare rolstoel.

Uitgezonderd: zd 56 cm uitvoering. 

Maatvoeringen:

Verkrijgbaar in 7 maatvoeringen:

Maat    S40  S48     M40 M48 M56    L48 L56

Zb         34    34        40    40    40        46   46

Zd         40    48        40    48    56        48   56

Oud               1                                     3

Reviews lezen en schrijven

van alobvwvue alobvwvue, woensdag 28 november 2012
AHK0MY _a href="http://eiglfjmawtyf.com/"_eiglfjmawtyf_/a_, [url=http://qglufyzbislj.com/]qglufyzbislj[/url], [link=http://icrvoxuivilb.com/]icrvoxuivilb[/link], http://oclvbomuojvg.com/
...    Read Full Review
Meest bekeken producten in de categorie: Dynamisch
Kelvin zitelement
Kelvin zitelement
Nuage zitsysteem
Nuage zitsysteem
Academy Multi Functional
Academy Multi Functional
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie