Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Orthese onderstel , PGBgids - Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u hier
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Orthese onderstel


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat

Buster

Productnaam: Orthese onderstel
Productgroep: Onderstellen
Fabrikant/importeur: Huka Products
Huka Products
 Huka Products Website
 Andere HulpmiddelenDownload brochure in PDF
Omschrijving

Buster onderstel : 

De Buster is een universeel onderstel voor volwassenen waarop diverse soorten en maten zitortheses gemonteerd kunnen worden. Met behulp van de Buster kunt u al zittend in de zitorthese zowel binnen als buiten gemakkelijk verplaatst worden.

De frameconstructie, de kantelverstelling en de vele instelmogelijkheden maken het product tot een universeel onderstel dat optimaal kan worden ingezet in combinatie met een zitorthese. Er is veel variatie mogelijk in de breedte instelling van de wielbasis en de armleuningen. Ook is de zithoogte en de kantelhoek eenvoudig te verstellen.

Klik hier voor een overzicht van het bereik van de zithoogte en de zitbreedte.

Kantelmechanisme
De Buster heeft een gasveerkantelverstelling tot 45 graden. Het hiervoor toegepaste mechanisme is dusdanig uitgevoerd dat bij het kantelen het zwaartepunt maar weinig verplaatst wordt. Er is weinig kracht nodig om te kantelen en het onderstel blijft in gekantelde stand stabiel. De kantelverstelling wordt bediend met een gebruiksvriendelijk voetpedaal.

Met één inbussleutel kan het zwaartepunt worden ingesteld door het zitframe ten opzichte van het basisframe te verplaatsen. De drukverdeling over de zwenkwielen vóór en de vaste wielen achter is goed in te stellen. De Buster is hierdoor stabiel, veilig, compact en heeft uitstekende rijeigenschappen.

Vervoer
Het taxivergrendelingssysteem behoort tot de standaard uitrusting. De beide achterwielen zijn voorzien van een met de voet te bedienen parkeerrem. Ook kan de Buster geleverd worden als zelfrijder met 24" achterwielen. Voor de opvang van de voeten wordt de keuze tussen een voetbakopvang en wegzwenkbare beensteunen geboden.

Meest bekeken producten in de categorie: Onderstellen
Combi frame
Combi frame
2000 junior
2000 junior
Buster
Buster
Dino3
Dino3
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie