Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/classes/seo.class.php on line 78
Hulpmiddelengids - hulpmiddelen vindt u hier
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bestand: /home/herrebout/domains/pgbgids.nl/public_html/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
PGB hulpmiddelengids
  
  PGBgids » Over PGB hulmiddelengids


Zoek dealer
 

Voer uw postcode in voor dealers in uw regio.
Categorieën
Informatie
Scootmobielen
Advies op maat
PGB hulpmiddelengids PGB hulpmiddelengids

PGBgids verzamelt en geeft informatie over hulpmiddelen welke in Nederland geleverd worden.

In Nederland staat men er niet alleen voor als er behoefte is aan hulpmiddelen in geval van ziekte of "blijvende" invaliditeit. Er bestaan diverse mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een volledige of gedeeltelijke vergoeding of verstrekking van hulpmiddelen of aanverwante artikelen.
Op PGBgids is informatie te vinden over de diverse regelingen waar men gebruik van kan maken. Over het algemeen zullen hulpmiddelen worden geleverd via de gemeente waar men woont of de eigen zorgverzekeraar. In sommige gevallen bestaat ook levering via de bedrijfsvereniging, UWV of een stichting tot de mogelijkheden. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om hulpmiddelen zelf aan te schaffen.

Het doel van PGBgids:

Het doel van PGBgids.nl is het verschaffen van informatie over hulpmiddelen in het algemeen en over specifieke hulpmiddelen. Het zoeken naar een specifieke oplossing of het vergelijken van producten onderling is daardoor mogelijk. PGBgids.nl geeft geen prijsinformatie, een prijslijst van de fabrikant/importeur is (indien aanwezig) via de productpagina te downloaden.

Hulpmiddel aanschaffen:

PGBgids verkoopt geen hulpmiddelen, deze kunnen via de lokale dealer worden aangeschaft. Via de button "Dealer website" wordt doorgelinkt naar de website van een dealer van het desbetreffende product.
Boeken kunnen wel direct worden aangeschaft via de knop "Product aanschaffen" wordt doorgelinkt naar de productpagina van bol.com.

Gebruik van PGBgids:

Het gebruik van de informatie geleverd door PGBgids is vrij en voor eigen risico, er kunnen geen rechten worden ontleent aan de informatie op PGBgids.nl. De eigenaar van PGBgids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortkomt uit het gebruik van hulmiddelen welke op basis van de door PGBgids geleverde informatie is aangeschaft of geleverd.

Producten toevoegen:

Het plaatsen van producten op de website vindt plaats op initiatief  van de beheerder van PGBgids.nl. Producten worden zonodig op verzoek van de fabrikant/importeur van het desbetreffende product geplaatst of verwijderd. Voor het plaatsen van meerdere producten van dezelfde leverancier kan een kleine eenmalige vergoeding worden gevraagd.

Voor het plaatsen van uw producten kan via het contactformulier contact worden opgenomen met de beheerder. Wij verzoeken u zonodig tekst en afbeeldingen per mail aan te leveren.


Zelf plaatsen van producten:

Het is voor fabrikanten en importeurs mogelijk producten zelf op PGBgids te plaatsen, te beheren en desnoods te verwijderen. Vraag dan een inlogcode aan via ons contactformulier, vergeet niet uw contactgegevens mee te sturen. U krijgt dan van ons een inlognaam en wachtwoord.

Welke producten worden geplaatst:

PGBgids plaatst enkel hulpmiddelen welke via een derde partij "Dealer" worden geleverd, Producten welke ook door de importeur of fabrikant zelf aan de eindgebruiker worden geleverd komen niet in aanmerking voor plaatsing op PGBgids.nl*.

* Bij unieke producten kan hier van worden afgeweken, beoordeling door de beheerder.

Adverteren:

Adverteren op PGBgids is mogelijk, voor tarieven kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Heeft u nieuwe producten? bereik direct de juiste doelgroep en laat ze plaatsen op onze voorpagina. Laat bezoekers direct vanaf de productpagina doorlinken naar uw productpagina of contactformulier van uw website.

Dealerbedrijven:

PGBgids geeft bezoekers de mogelijkheid een dealer te zoeken in de directe omgeving van hun woon- of verblijfplaats. De bezoeker krijgt op basis van de ingevoerde postcode een lijst met dealers en een indicatie van de reisafstand.
Voor meer informatie over het toevoegen van uw bedrijf en of lokaties neem contact op via ons contact formulier voor de voorwaarden


PGBgids.nl uw gids in hulpmiddelenland.

Volgende
Informatie
Over PGBgids
Privacy
Mail Ons
Informatie
WMO regeling
AWBZ regeling
Zorgverzekeraar
Informatie
Importeurs informatie
Dealers informatie